Antingen är den där leopardgeckon väldigt stor eller så är GB och Pengu väldigt små. Såvida geckon inte har fått i sig något mer än proteiner.

Mycket händer i Malmö under helgen. Under lördagen ska bland annat ska detta hinnas med (ej i ordning);

Tropikmässan – Insekter, ormar, ödlor och mer där till… Jag upphör nog aldrig att förvånas över vad man kan hitta på mässan. Det kommer antagligen inte bli något djur jag tar med mig hem denna gång. Jag håller mig till mina vandrande pinnar (som förökar sig snabbare än en blinkning!).

Malmö Garden Show – Förra året blev det ett spontanbesök på Malmö Garden Show. Det var så pass roligt och inspirerande att det kommer bli ett i år också. Det ska bli intressant att se vad för arrangemang som har gjorts denna gång.

Serieskolans slutliga utställning – I seriegalleriet Rum för serier kommer Serieskolan visa upp 35 elevers verk. Naturligtvis är intresset från min sida hög och jag hoppas ett besök kommer att hinnas med under dagen.
Vernissagen är redan idag, torsdag. Nu hittar jag inte information angående hur pass länge utställningen varar, men jag tror den bör vara åtminstone veckan ut.

Det kommer bli en väldigt spännande och intressant helg!