Info om Prickblad.se
Seriestrippar som är baserade på vardagslivet, aktuella händelser och populärkultur. Den beskrivningen är tillräcklig nog att ge till denna sida.
Upplägget är enskilda seriestrippar, men mellan nummer 101 och 200 pågick en följetong där läsaren kunde följa seriens huvudperson GB och hans följeslagare Melvin, en liten rosa elefant, på ett äventyr som innehåller flera möten med mystiska varelser. Och en Bunnysaurie.
Gästspel från mina andra produktioner har förekommit i seriestrippar och då från staden Bitterljuv. Melvin är ett sådant gästspel, om än ett långt sådant. Förutom Creative Death Chicken, som kan dyka upp varsomhelst i vilket sammanhang som helst, i vilken värld som helst. För det är så CDC fungerar.

Jimmy Bäckström
Född 1982. Har ett stort tecknarintresse, men intresserar sig också i retrospel (gärna kassa sådana), att fynda något udda på second hand eller loppisar, och att dricka god te, gärna rooibos.
En av de utbildningar som finns i den mentala ryggsäcken är Media (Jämshög folkhögskola) där dagarna spenderades genom att skriva manus och filma kortfilmer med människor och dockor, spela in kass musik och viss fotoredigering. Andra utbildningar är Digital Illustration (Linnéuniversitetet) med inriktning i Adobe Photoshop och Illustrator, och senare seriekurserna Teckna serie och visuell kommunikation och Comics international perspective (Malmö Högskola) där praktiskt och teoretiskt seriearbete pågick.

2015 släpptes det första fanzinet, Önskebrunnen – En Bitterljuv historia. Den utspelas i staden Bitterljuv och är den första officiella berättelse om staden.