Här står kort information om sådana projekt jag arbetar med i nuläget. När de beräknas bli klara, vågar jag inte svara på. Det får tiden visa.

Egna projekt

Bitterljuv
Arbetet kring staden med djurlika invånare är ständigt igång. Då färdigt material redan finns på flera sidor, planerar jag att vid något tillfälle samla ihop det bättre. Planer för en ordentlig uppföljare till ”Önskebrunnen – En Bitterljuv historia” finns också. Och naturligtvis har jag också planer inför årets julkalender som kommer, precis som tidigare år, utspelas i staden.

Draw & Record
Jag tecknar och filmar processen. Inte konstigare än så egentligen. Resultatet kan vara något simpelt men också något mer avancerat som en seriesida. Planer finns att göra fler produktioner av detta slag och uppdatera oftare.

Gemensamma projekt

Ångestspel
Jag och Daniel Lennéer spelar kassa tvspel och filmar detta i form av sketcher. Några spel vi än så länge har spelat är Teenage Mutant Hero Turtles (NES), Guitar Hero: Metallica (Xbox 360) och Terminator 2 (NES). Vi pratar också om tvspel, personliga nörderier och populärkultur i podden Ångestspelpodden, som går att hitta på Videospelsklubben.se.

Avslutade projekt

Sociologernas julkalender 2017
Hösten 2017 läste jag en fortsättningskurs om Socialantropologi. Det året fann jag ingen tid till att göra en julkalender baserad på staden Bitterljuv, som jag gjort tidigare år. Istället gjorde jag en julkalender baserad på vad jag hade läst om under kurserna. Totalt blev det 25 bilder och de sattes upp på en anslagstavla. Nu går det att se alla bilder på Tumblr.

Dagens Bild
Mellan 1 november 2013 och 27 juli 2016 tecknade jag varje dag en bild som laddades upp på Tumblr. Antalet bilder hamnade på 1000 stycken! Innehållet var improviserat men av någon anledning förekom det ofta inslag av djur, barn och astronauter. Projektet var roligt, men också väldigt stressande. Någon dag planerar jag att göra något med vissa av bilderna, om inte alla. I nuläget är det inte aktuellt.

Stories from Bitterljuv
Serien Bitterljuv med engelsk text. Serierna på Tumblr skapades i samband med en uppgift i en seriekurs som jag gick hösten 2015 på Malmö Högskola. Två serier gjordes i detta sammanhang och jag fortsatte med några uppdateringar en kort period efteråt. Bland annat gjorde jag en adventskalender baserad på roliga historier från en svensk tidningssamling från tidigt 1900-tal (med engelsk översättning). Planen finns nu att översätta de serier jag har gjort till svenska, som majoriteten av Bitterljuvs serier har som språk. Jag har redan översatt adventskalendern, men inte lagt upp den på någon sida. Av det översatta materialet kommer jag antingen göra fanzines av, eller spara till en större utgivning.