Fansen har flertal gånger sagt att de vill ha ett äventyr med en kvinnlig Link och Nintendo har sagt nej. Däremot dök Linkle upp i Hyrule Warriors Legends. En annan kan ju tycka att de borde göra ett äventyr med henne.

Årets E3-mässa var jag inte alls taggad inför. Inte ens när jag upptäckte att det ska komma en ny version av Wild Guns (SNES), Wild Guns Reloaded, till PS4 blev jag hypad. Kanske för att jag inte har några av de nya konsolerna. Sedan visste jag sedan tidigare att Nintendos framförande skulle enbart handla om det nya Zelda-spelet och då var inte heller det särskilt intressant.
Jag läste dock twitterkommentarerna. Mitt intryck från dessa är att det kommer en uppföljare till Dishonored och att Ubisoft gick på knark (Just Dance 2017kolla själva och tänk på att detta är en mässa där nya och kommande elektronikprylar och spel presenteras).

Denna seriestripp skulle egentligen ha kommit upp i torsdags, men jag var nog aningen för tidsoptimistisk då det visade sig inte bli som så. Får se hur det blir till denna torsdag då jag har mycket annat i vardagslivet som också behöver bli färdigt tills dess.