De senaste veckorna, ja, de senaste två månaderna, har varit oerhört hektiska med skoluppgifter som ska göras och artiklar som måste bli lästa. Terminen, och grundkursen, tog slut i söndags i samband med att den sista tentan lämnades in. Resten av veckan har handlat om att få i ordning hemma sådant som har lämnats åt sidan – däribland städningen.

Tyvärr blev även uppdateringarna på prickblad.se påverkade av studierna, men jag hoppas på att kunna ”ta igen” lite tid nu under sommaren. För övrigt, denna seriestripp som nu är uppdaterad är nummer 300! Wow! Det är kul, måste jag säga. Efter att ha nått seriestripp 100, valde jag att göra en följetong som pågick i ytterligare 100 seriestrippar. Så kommer inte bli fallet denna gång. Det kommer fortsätta med enskilda seriestrippar. Men några förändringar kommer ske på själva hemsidan.

Några reklambanners för andra saker jag har gjort eller är med om, har blivit uppdaterat, som ni som brukar återvända till sidan kanske har märkt. Jag har även uppdaterat informationstexten på de flesta av flikarna, till exempel fliken ”Projekt” har fått en mer informativ text samt Bitterljuv har fått en bättre samling av sitt material och bättre beskrivning.

Solen skiner och sommaren är här. Serietecknandet fortsätter och Prickblad.se likaså!